Futbollisti shkodran rezultoi pozitiv me virus, ja çfarë konstatoi testimi urgjent i tij dhe kolegëve…

Tashmë ka qetësi në Ballsh pasi futbollisti shkodran Eridon Qardaku bashkë me gjithë lojtarët e tjerë kanë dalë negativ me korona virus.

Qardaku dje doli pozitiv me COVID_19, një lajm që tróndítì Superligën pasi mund të vendosej në pikëpyetje nisja e kampionatit.

Vetë futbollisti shkodran kërkoi test të dytë dhe sot janë kryer 27 tamponë të cilët kanë dalë të gjithë negativë.

Reklamat që shfaqen në faqen tonë, ndihmojnë të mbijetojmë, të vazhdojmë të jemi të lirë e të pavarur. Nëse mendoni se e meritojmë, mund të kontribuoni për ShkodraWeb edhe duke klikuar KËTU! FALEMINDERIT!

Reklamat që shfaqen në faqen tonë, ndihmojnë të mbijetojmë, të vazhdojmë të jemi të lirë e të pavarur. Nëse mendoni se e meritojmë, mund të kontribuoni për ShkodraWeb edhe duke klikuar KËTU! FALEMINDERIT!