NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

FOTO+VIDEO/ Elhaida Dani shkelqen në Arena të Veronas me “Esmeraldën” e Cocciante-s

Shfaqja e 43- të e “Notre Dame de Paris” ishte në Arena të Veronës në Itali. Opera moderne e përshtatur nga romani i Viktor Hygoit, nga data 3 deri me 6 tetor 2019 ka parë të ngjitet në skenë Elhaida Danin dhe Riccardi Cocciante. Kombinimin e kësaj opera me Arena-n e Veronës, Cocciante e konsideron si “Xhevahir në xhevahir”.

Performanca e Elhaida Danit, vajzës nga Shkodra që shpërtheu ndërkombëtarisht në “Voice of Italy”, ishte konfirmim i profesionalizimit të saj që e kanë njohur tashmë prej vitesh, skenat më të mëdha të botës. “Notre Dame de Paris” me muzikën e Riccardo Cocciante-s dhe interpretimin e Elhaida Danit, është duartrokitur gjatë edhe në mbylljen në Arena të Veronas.


Arena e Veronas ishte vetëm fillimi i turit italian të “Notre Dame de Paris”, e cila do të shfaqet edhe në Milano, Bologna, Firenze, Napoli, Bari, Torino, Roma, Genova, Eboli, Reggio Calabria, Catania e Ancona.

Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!