FOTO+EMRI/ E rrallë, 16-vjeçari gjen kuletën me 1500 euro, bën veprimin befasues…

Një i ri shqiptar nga Gjilani ka bërë një veprim që ka befasuar qytetarët duke kërkuaar të gjejë pronarin e një kulete të humbur. Shaban Shabani, 16 vjeç ka gjetur një kuletë ne te cilen kishte 1500 euro brenda dhe e ka publikuar në rrjetet sociale rastin. Gjithashtu është publikuar edhe karta e identitetit e personit që i përket kuleta.

 ABCOM ║ VODAFONE