NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Foto/ Liqeni i Shkodres ne meshire te fatit, edhe pse eshte sezon turistik

Kur jemi ne mes te sezonit te veres, liqeni i Shkodres vijon te jete i lene ne harrese nga pushteti lokal. Mbeturina te ndryshme ndodhen pergjate gjithe bregut te ketij liqeni, por situata behet me shqetesuese teksa edhe barishte te shumta kane dale ne siperfaqe te ujit. Qytetaret shkodrane ankohen per nje situate te tille ne te cilen ka degraduar liqeni i Shkodres dhe kerkojne nderhyrje te menjehershme nga pushteti lokal.
Nje gje e tille ka ndikuar edhe ne uljen e numrit te pushuesve prane ketij liqeni gjate sezonit te veres, ndryshe nga shume vite me pare, kur ky liqen ishte nder zonat me te frekuentuara te qytetit te Shkodres. Deri me tani nuk ka asnje reagim nga institucionet pergjegjese dhe shoqata e shumta te cilat pervec fondeve te panumerta per liqenin e Shkodres nuk kane bere asgje me teper./ROZAFA.TV/
Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
ShkodraWeb Media
ShkodraWeb Media