NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Administratori i Velipojes, Kaci: Kullat e vrojtimit detyrim i subjekteve qeramarres

Administratori i Velipojes, Altin Kaçi, i ka kthyer pergjigje problemit te mungeses se rojeve ne kullat e vrojtimit dhe mbetjeve ne zonen e Velipojes. Kaçi thote se rojet e plazhit ne kullat e vrojtimit duhet te vendosen nga subjektet qe kane marre reren me konçesion. Ai shton se i eshte bere kerkese subjekteve dhe do te merren masa deri ne heqjen e licensave nese nuk ka reagim. Kaçi ben me dije se ne zonen e Velipojes ndodhen 5 kulla vrojtimi, ku 4 prej tyre jane ne plazh, ndersa 1 ne Rrjoll./ROZAFA.TV/
Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!