NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

FOTO/ Këngëtarja e mirënjohur Greta Koçi certifikatë vlerësimi nga ambasadori i Kosovës në Tiranë…

Greta Koçi, një nga këngëtaret më të mirënjohura dhe të dashura për publikun, ka një aktivitet të dendur brenda dhe jashtë vendit. Përveç koncerteve dhe eventeve publike ku Greta merr pjesë, mjaft të rëndësishme janë edhe takimet me personalitete vendase e të huaja. Një takim i tillë, ishte edhe ai me ambasadorin e Republikës së Kosovës në Toiranë, Sylë Ukshini. Ka qenë vetë këngëtarja e njohur ajo që ka publikuar fotot e takimit,duke i shoqëruar edhe me disa rreshta. “Nje takim i ngrohte dhe mbreslenës me Ambasadorin e Republikes se Kosoves ne Tirane, Z.Sylë Ukshini??Nje kritik i shkelqyer i artit dhe nje njeri plot energji pozitive me te cilin kisha kenaqesine e nje takimi miqësor sot. E falenderoj per vlersimin dhe respektin ?.”, shkruan Greta në postimin e saj në Instagram.

Siç shihet edhe nga fotot, Greta ka marrë një vlerësim- certifikatë nga ambasadori Ukshini. Duhet thënë se këngëtarja e njohur, gjatë karrierës së saj të gjatë dhe të konsoliduar, ka marrë shumë çmime e vlerësime, të cilat e rreshtojnë ndër personalitetet e muzikës shqiptare, pavarësisht moshës së re.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!