Foto/ BMW e vitit 1993, ka 155 mije km por kushton 130 mije euro, ja pse

Një shtetas amerikan ka njoftuar se ka nxjerrë në shitje një veturë të llojit BMW M5 E34, prodhim e vitit 1993 për një çmim prej 130 mijë dollarësh.

Arsyeja e këtij çmimi kaq të lartë, pasi si kjo makinë ka shumë në treg, është ngjyra e saj, pasi kjo veturë është një nga dy veturat me ngjyrë unike të prodhuara nga BMW në 1993.


Sipas pronarit, vetura është në gjendje të përsosur me 155 mijë kilometra të përshkruara, brenda saj nuk është konsumuar cigare dhe se posedon librin origjinal të serviseve.