Flet mjeku i dhunuar ne Shkoder, Grizhja: Pacientes i kam blere ilace nga xhepi im

Jo vetëm se e ka trajtuar në mënyrë speciale por edhe i ka blerë ilaçe nga xhepi i tij pacientës. Kjo është historia e kirurgut Besmir Grizhja i cili u dhunua nga bashkëshorti i pacientës një ditë më parë. Kirurgu Grizhja gjate nje komunikimi me gazetaret ka treguar se si në disa raste për shkak se Ali Kopliku nuk i blente ilaçet bashkëshortes ia ka blerë ai vetë vetëm për ta ndihmuar.
“Kam patur një konflikt me një familjar të një paciente që e trajtojmë rregullisht. Bashkëshorti i saj ka pretendim se i zgjatet trajtimi ndërkohë qe ai ka kartelë psikiatrike! Për më tepër nuk ia merr mjekimin bashkëshortes. Pacienten e kam trajtuar sipas protokolleve më të mira, biles duke i siguruar edhe medikamente privatisht meqë kishte me marrë mjekim për shumë kohë dhe e kam ndihmuar sado pak! Për më tepër kjo paciente është e para që merr me rimbursim një ilaç të shtrenjtë shumë! Për më gjatë zyrtarisht do reagojë edhe spitali i Shkodrës. Falenderoj ata që më kanë mbeshtetur dhe jane solidarizuar me mua”.
Nga ana tjeter policia mbetet ne kerkim te Ali Koplikut, autorit te ngjarjes. Ndersa rpitet qe edhe spitali rajonal I Shkodres te dale ne nje deklarate te plote mbi rastin e rende I cili fatkeqesisht eshte I perseritur ne spitalin rajonal te Shkodres. /rozafa.tv/