Dorehiqen ne bllok te gjithe drejtuesit e Hetimit Tatimor te Shqiperise

“Furtuna” e paralajmëruar sot nga kryeministri Edi Rama për krerët e Hipotekave, të cilëve iu kërkoi dorëheqjen nuk është e vetmja. Duket se para krijimit të qeverisë së re ai ka vendosur të shkrijë një drejtori të rëndësishme të Tatimeve në gjithë Shqipërinë për shkak të rezultateve jë të kënaqshme. Mësohet se kryeministri i vendit Edi Rama ka kërkuar më herët dhe ka marrë dorëheqjen e Drejtuesit të Përgjithshëm të Hetimit Tatimor, si dhe dorëheqjen e të gjithë drejtuesve të hetimit tatimor në rang Republike.