Deputetit te Shkodres i harrojne karriken ne Kuvend, qendron ne kembe kur futet

Tom Doshi, i cili ka fituar edhe një herë mandatin e deputetit në këtë legjislaturë, nuk ka pasur shumë fat sapo ka hyrë në sallën e Kuvendit. I zgjedhur si deputeti i parë në listën e PSD-së, deputeti i Shkodrës nuk ka gjetur karrige për t’u ulur në sallë dhe është detyruar ta ndjekë seancën në këmbë. Ndoshta është një “fat i keq”, apo “nisje jo e mbarë” e punës, por ky problem është zgjidhur shpejt nga punonjësit e Kuvendit.