Blindohet gjykata, jepet masa e sigurisë për 5 “të fortët” e arrestuar nga RENEA….

Nën masa të forta sigurie ka nisur seanca gjyqësorë në Gjykatën e Krujës, ku pritet të jepet masa për 5 të arrestuarit gjatë aksionit të policisë në Nikël. Nga aksioni i pak ditëve më parë nga forcat RENEA u arrestuan pesë persona, konkretisht Lutfi Haka 67 vjeç, Marklen Haka 27 vjeç, Ylli Çangu, 42 vjeç, Skënder Leza, 34 vjeç, Valter Bami,.32 vjeç. Në banesat e tyre policia gjeti dhe sekuestroi dy pistoleta dhe tre armë gjahu.

Loading...