Jepet masa e sigurisë për 5 “të fortët” e arrestuar nga RENEA, jo të gjithë mbeten në burg…

Ditën e sotme, Gjykata e Rrethit Gjyqësor Krujë ka lënë lënë në burg, Ylli Çangu, Valter Bamin, Skënder Leza, dhe Marklen Haka, ndërsa Lutfi Haka është lënë i lirë. Gjykata e Krujës ishte e blinduar nga forcat e shumta të policisë, ndërsa pritej të merrej vendimi për  5 të ndaluarit nga aksioni në Nikël pak ditë më parë, Ylli Çangu, Valter Bami, Skënder Leza, Markelen Haka dhe Lutfi Haka.

Loading...