NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

Basha per marreveshjen me Ramen: Ai eshte vete problemi, nuk e kemi aleat

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ka komentuar sërish marrëveshjen e 18 majit që u arrit mes tij dhe kryeministrit Edi Rama. Ai ripërsëriti edhe njëherë deklaratën e pak ditëve më parë të bërë në Kuvend se kjo marrëveshje ka ‘vdekur’, ndërsa shtoi se Ramën nuk e sheh si aleat, pasi sipas tij ai është vete problemi.
“Ti themi gjërat si janë. Kjo qeveri nuk do ishte qeveri pa milionat e drogës. Marrëveshja e 18 majit u vra nga Rama përmes zgjedhjeve të 25 qershorit, objekti i marrëveshjes ishin zgjedhjet e lira dhe të ndershme. Secili do jetë reagimi i Ramës do e shohim. Ai blen dhe manipulon. Ndaj ne nisëm rrugëtimin tonë, pasi Rama u rreshtua edhe kësaj radhe në anën e atyre që ua mohojnë qytetarëve të drejtën, përmes dhunës kriminale dhe blerjeve. Ndaj e llogarisim Ramën jo si aleat, por vetë problemi. Ndaj jemi vendosur që të bëjmë këtë aleancë jo vetëm me demokratët, por edhe qytetarët.”.
Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!