PD dorezon ne Kuvend kerkesen per komisionin e reformes zgjedhore por ka 3 kushte

Reforma zgjedhore sipas Lulzim Bashës është “një proces që s’ju takon vetem partive politike e Kuvendit por të gjithë qytetarëve. Ndaj ai ka bere me dije edhe 3 kerkesat e PD per reformen zgjedhore.
1-Votimin dhe numërimin elektronik
2-Të ulë rolin e kryetarëve dhe partive politike në proces
3-Ti japë më shumë pushtet qytetarëve për të vendosur mënyrën përfaqësimit të tyre në parlament dhe në organet e tjera.