ShkodraWeb Media

E Vërteta të bën të lirë!

Alfred Peza duhet te gjykohet si qytetar i thjeshte, gjykata nuk merr dot vendim

Është shtyrë procesi gjyqësor ndaj ish deputeti socialist Alfred Peza, pasi mungonin avokatët e tij mbrojtës dhe vetë ish deputeti. Gjykata ka caktuar avokat kryesisht që të mos pengohej procesi, ndërsa seanca e radhës pritet të zhvillohet më 25 shtator.
Prokuroria kërkon që dosja të kalojë në Gjykatën e Tiranës për gjykim, pasi Alfred Peza nuk është më deputet. Gjykata e Lartë nuk merr dot vendim pa prezencën e të pandehurit ose avokatit.
Ish- deputeti Peza hetohet në bazë të ligjit antimafia, për të paktën tre vepra penale, “Fshehje e të ardhurave”, “Pastrimi të produkteve të veprës penale” dhe “Refuzimi për deklarim, mosdeklarim, fshehja ose deklarimi i rremë i pasurive”. /balkanweb/

Për tu bërë pjesë e grupit "ShkodraWeb Media" mjafton të klikoni JOIN GROUP dhe kerkesa juaj do të shqyrtohet menjëherë. KOMUNITETI SHKODRAWEB MEDIA ONLINE: https://www.facebook.com/groups/shkodrawebportal/

Leave a Reply

Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.