Aksi Shkoder- Postribe, “rruga e vdekjes”

“Rruga e Vdekjes”. Keshtu e cilesojne aksin rrugor Shkoder- Postrribe banoret e zones se Hotit. Kjo zone pershkohet nga ky aks rrugor dhe shume banesa ndodhen pergjate ketij aksi. Por, levizja e shpejte e automjeteve eshte kthyer ne shqetesim serioz per banoret e kesaj zone. Mungesa e bumeve dhe e policeve behet shkak per levizjet tej normave te lejuara te automjeteve shprehen banoret. Ato kerkojne nderhyrje, pasi vihet ne rrezik jeta e tyre.
Ky aks rrugor vijon te jete problematik qe kur u nderhy ne te duke e asfaltuar, por me pas eshte lene ne harrese, pasi edhe ndricimi mungon gjate nates, duke bere qe kalimi gjate nates te jete me i veshtire dhe banoret e zones se Hotit duhet te tregohen teper te kujdesshem. /rozafa.tv/