Firma qe kryen punimet keput kabllin, nje pjese e Shkodres 4 ore pa energji

Prej 4 oresh nje pjese e lagjes “Mark Lula” dhe rruga e Stacionit te Trenit ne Shkoder, jane pa energji elektrike. Nje firme qe po kryen punime tek pallatet te ish- Fusha e Druve, ka keputur kabllot e furnizimit me energji elektrike. Banoret jane mjaft te revoltuar sepse linja e energjise elektrike eshte e gjuntuar thuajse cdo 5 meter duke krijuar probleme te herepashershme per banoret. Ne mjaft raste jane djegur edhe pajisje te familjareve si pasoje e djegies se kabllove. Nderkohe, OSHEE dhe firma qe po ben punimet, akuzojne njera- tjetren.