VIDEO – Zjarr i madh në malin e Torovicës në Lezhë…

Zjarri në malin e Torovicës në Lezhë nuk ka të ndalur.

Në terren kanë mbërritur dhe forcat e ushtrisë të cilët të ndihmuar nga zjarrfikësit, punonjës të shërbimit pyjor dhe emergjencave civile po punojnë për vënien nën kontroll të flakëve dhe shmangur rrezikun për tre banesat në këtë zonë.


Qarqet me rrezik më të lartë janë qarqet e Fierit, Vlorës dhe Gjirokastrës, ndërsa në Shkodër, Dibër dhe Lezhë pritet rrezik “i moderuar”.

Sic dihet Shqipëria nuk ka as avionë dhe as helikopterë të posacëm për fikjen e zjarreve.