VIDEO – “Nga 1 tetori hapen bare e restotante”, Manastirliu tregon edhe kushtin e panegociueshëm…(dokumentet)

Nga data 1 tetor 202, do të lejohet hapja e bar- kafeve, restoranteve dhe pishinave në mjedise të mbyllura. Lajmin e ka dhënë përmes një video vetë ministrja e Shendetësisë Manastirliu, e cila ka thënë se ka qenë Komiteti i Ekspertëve që ka miratuar këtë lehtësim. Megjithatë, Manastirliu ka bërë me dije se kush i panegociueshëm është respektimi i masave të sigurisë.

PUBLIKIMI I MANASTIRLIUT

? Komiteti Teknik i Ekspertëve ka miratuar protokollet e sigurisë për RIHAPJEN NGA DATA 1 TETOR të bar-kafeve, restoranteve dhe pishinave në ambiente të mbyllura.

⚠️ Respektimi i protokolleve të sigurisë është kusht i panegociueshëm, për të vijuar pa ndërprerje aktivitetet e biznesit dhe të shërbimeve dhe që ekonomia të mos cënohet nga kufizimet e detyruara për arsye të ruajtjes së shëndetit publik!