VIDEO – Muaji i Ramazanit, kryetari Bardh Spahia shtron iftar në vijim të traditës së krijuar nga Bashkia e Shkodrës

Kryetari i Bashkisë Shkodër Bardh Spahia, me rastin e muajit të Ramazanit, ka shtruar një iftar. Në një fjalë të shkurtër përshendetëse, qytetari i parë i Shkodrës ka falenderuar për pjesëmarrjen, ndërsa ka evidentuar vlerat që shpalosen gjatë muajit të Ramazanit, mes të cilave solidariteti me njëri- tjetrin dhe forcimi i besimit në Zotin.

I pranishëm në këtë sofër vëllazërore, zëvendësmyftiu i Shkodrës Arben Halluni, ka falenderuar kryebashkiakun Spahia për shtrimin e iftarit, duke vijuar kështu një traditë tashmë të konsoliduar nga Bashkia e Shkodrës.


Muaji i Ramazanit, iftaret që organizohen përgjatë tij, janë tregues i harmonisë, mirëkuptimit dhe bashkëpunimit në me individëve e institucioneve, vlera që e kanë evidentuar Shkodrën në të gjitha etapat e zhvillimit të saj.