NEWS I ShkodraWeb.com

ShkodraWeb Media – E Verteta të bën të lirë!

VIDEO – “Ja si do funksionojë sistemi i leje- daljeve për pazar”, Rama shpjegon personalisht mënyrën e aplikimit

Kryeministri Edi Rama ka sqaruar si do funksionojë nga e hëna sistemi i ri i leje- daljeve për të bërë Pazar. Ai shprehet se fillimisht qytetarët duhet të aplikojnë në portalin e- abania në seksionin Leje- Dalje dhe automatikisht i vjen mesazhi konfirmues në celular. Aty duhet të jetë nr. i identifikimit apo edhe dita apo ora për të dalë.

Më pas këtë mesazh ja tregon Policit. Rama shprehet se qytetarët do të kenë vetëm 1 orë kohë për të bërë pazar dhe se lejohet të aplikojnë vetëm 2 familjarë nga një familje kurse pensionistët nuk do të lejohen.


Copyright © ShkodraWeb Media ׀׀ Të gjitha materialet tona mund të përdoren lirisht nga mediat e tjera por duke përmendur burimin se nga është marrë informacioni.
Për t’u abonuar në kanalin tone në YouTube ShkodraWeb TV mjafton të klikoni: SUBSCRIBE dhe do të informoheni me lajme me video por dhe argëtoheni pa fund me humor të zgjedhur! Për të marrë njoftime për video të reja, ABONOHU tani!