Video/ Dhija- demon qe po terrorizon banoret per shkak te pamjes

Një dhi e vogël e sapo lindur, e cila dyshohet të jetë dhi-demon, ka trembur banorët e Argjentinës, për shkak të pamjes së saj. Njerëzit janë terrorizuar dhe kanë telefonuar policinë.
Dhia ka pasur probleme me sytë dhe një fytyrë të sheshtë. Ajo ka lindur në provincën San Luis në Argjentinë. Kafsha mbijetoi vetëm tre orë dhe më pas ngordhi.
 Pronarja, Gladys Oveido, tha se u terrorizua dhe nuk dinte si të vepronte pasi pa këtë krijesë me fytyrë të çuditshme për herë të parë.
Ngjante gjysmë si kafshë e gjysmë si  njeri. S’dija çfarë të bëja. U terrorizova dhe telefonova policinë. Dukej si demon”, – thotë pronarja.