Të dënuar me burgim të përjetshëm, dy shqiptarët “çajnë ferrën”- arratisen nga burgu në Greqi…

Dy të burgosur shqiptarë janë arratisur nga burgu Bujqësor i Kasandrës në Kalidhiki. Dy të burgosurit shqiptar nuk janë paraqitur në mëngjesin e së hënës në numërimin e zakonshëm në këtë burg. Siç është konfirmuar nga policia, ata janë të lindur në vitin 1988 dhe 1986 .

Administrata e burgut pasi vuri re mungesën e tyre ka njoftuar menjëherë policinë greke. Tashmë autoritetet kanë nisur kontrollet në të gjithë vendin dhe janë njoftuar dogana e aeroporte për të mos lejuar largimin e tyre jashtë vendit.

Vlen të theksohet se në burgun e Kasandrës siguria nuk është maksimale si në burgjet e tjera dhe të burgosurit shpesh herë dalin dhe punojnë në plantacionet e burgut. Ndërkohë identiteti i dy shqiptarëve ende nuk është bëri i ditur.

Për tu bërë pjesë e grupit "ShkodraWeb Media" mjafton të klikoni JOIN GROUP dhe kerkesa juaj do të shqyrtohet menjëherë. KOMUNITETI SHKODRAWEB MEDIA ONLINE: https://www.facebook.com/groups/shkodrawebportal/

Copyright ShkodraWeb Media © 2019 All rights reserved. | Politika e Privatësisë nga ShkodraWeb Media.