“Shqipëria i ka kryer detyrat e shtëpisë…”, kryeministri Rama komenton vendimin e Komisionit Europian dhe paralajmëron…

Vetem pak pasi Komisioni Evropian rekomandoi celjen e negociatave qe tani mes Shqiperise dhe BE, vjen reagimi i kryeministrit Edi Rama. Me nje shenim ne faqen e tij ne Twitter, Rama, shkruan se me kete rekomandim, konfirmohet se “Shqipëria i ka kryer me sukses detyrat e shtëpisë në këtë proces”.

Postimi i Rames


Rekomandimi pozitiv pa kushte i Komisionit Europian për çeljen zyrtare të negociatave për anëtarësim të Shqipërisë me Bashkimin Europian, konfirmon se Shqipëria i ka kryer me sukses detyrat e shtëpisë në këtë proces.

Në 15.00 komunikim i përbashkët publik me ambasadorin e BE

 ABCOM ║ VODAFONE