SENSIBILIZIM – Në vetëm 3 orë mblidhen mbi 10 mijë dollarë, të gjithë bashkë i’a dalim për mësues Gazjonin…

Në vetëm tre orë nga hapja e donacioneve në GoFundMe për mësuesin e Medresës “Haxhi Sheh Shamia” në Shkodër Gazjon Rusi, është bërë e mundur të grumbullohen mbi 10 mijë dollarë. Shuma që duhet për kurimin e Gazjonit në Turqi është është 55 mijë dollarë amerikanë.


Sensibilizimi është shembullor, mijëra individë në katër anët e botës, po dhurojnë. Ata që nuk kanë mundësi po shpërndajnë linkun e GoFundMe për sensibilim sa më të gjërë. Të gjithë bashkë, do t’ ia dalim edhe këtë herë.

Shqiptarët kanë zemër të madhe dhe bujari të pashoqe! E kemi detyrim sipasm mundësive, të ndihmojmë. Nëse jo me para, të paktën duke shpërndarë thirrjen për ndihmë. Duhet të rikthejmë me çdo kusht buzëqeshjen tek vajzat, bashkëshortja, prindërit, miqtë e të afërmit e Gazjonit. Forca! Mund dhe duhet t’ ia dalim! Linku ku mund të klikoni për të dhuruar është ky: GoFundMe

Po kështu, janë në dispozicion edhe kontaktet e mëposhtme:

Banka Kombetare Tregtare” Numri i llogarisë së Medresesë LEK :

Mbështet ShkodraWeb Media

AL9420551106173041CLTJCLALLW

Tel: +355672879378 (Sekretaria e Medresesë)

Tel : +355692543143 (Familja e Gazjon Rusit)

© ShkodraWeb Media - Të gjitha materialet në këtë faqe mund të përdoren nga media të tjera, duke përmendur emrin e burimit të informacionit nga janë marrë.

ShkodraWeb Channel