Sahati i Shkodres rikthehet ne vendin e vet dhe tashme eshte…ne pune

Sahati i Shkodres ne godinen e Keshillit te Qarkut Shkoder, eshte rikthyer ne vend. Ashtu sic kishte premtuar, eshte vendosur brenda nje kohe mjaft te shkurter dhe tashme eshte funksional. Ai u hoq nga vendi ne mesin e javes se kaluar dhe ngjalli mjaft reagime tek qytetaret. Historia e re e ketij sahati nis ne vitin 2001 kur imzot Angelo Massafra ia dhuroi Bashkise Shkoder qe ne ate kohe i kishte zyrat ne kete godine. Lajmi i vertete eshte se sahati jo vetem eshte kthyer, por eshte funksional, pra mat kohen. Dhurata e imzot Massafres ka qendruar per rreth 15 vjet ne ate vend, por kishte punuar vetem disa jave pas dhurimit. Urojme dhe shpresojme qe ky sahat te mos ndalet me, aq me shume qe tashme eshte kthyer ne nje simbol te ri te Shkodres. Problemi mungeses se ores ne vendin e vet, u ngrit nga ShkodraWeb dhe Keshilli i Qarkut sqaroi gjithcka permes nje deklarate per mediat. /ShkodraWeb/