Revoltohet aktori i humroti: Punojme 1 vit per 10 dite pushime “te kripura”

Shkruan ne Facebook aktori i mirenjohur i “Portokallise” Marin Orhanasi: “Nga Kalaja e Lëkurësit mbrëmë. Ç’e do që pamja me çmimet nuk shkon fare. Këta të huajt e kanë mirë. Një sallatë në lokal dhe bukë me vete në plazh…dhe ku? Në Sarandë. Bregdeti më i bukur që kemi. Njëherë dikush më tha këtu: Ne 2 muaj punojmë. Po, – i thashë, – kurse ne punojmë gjithë vitin që të na i marrësh ti për 10 ditë”. Aktori ka postuar edhe nje fature qe sipas gjasave, ka qene mjaft e kripur. ?ShkodraWeb/