“Politikën në asnjë moment nuk e kam konsideruar përfitim personal dhe të momentit”, Xhevdet Amuli deklaratë për mediat

Pozicionimi im asht pertej personales. Në asnjë ditë të angazhimit tim në krah të Partisë Demokratike, nuk kam kërkuar asnjë përfitim personal. Kjo më dallon nga shumëkush që sot i është vërsulur institucionit të opozitarizmit me gur dhe vrer.

Ndaj çdo lloj konstatimi të pavërtetë dhe të çastit, i kujtoj angazhimin tim ndër vite, por edhe përkrahjen. Kam qënë, dhe jam, në mbështetje të Partisë Demokratike, si institucion, dhe si shpresa e shkodranëve ndaj së keqës më të madhe.


Edhe në qofsha i fundit, do të mbetem gjithmonë anëtari më i thjeshtë i Partisë Demokratike. Politikën në asnjë moment nuk e kam konsideruar përfitim personal dhe të momentit, por vullnetarizëm e kontribut në shërbim të Shkodres.

Thirrja ime e vetme në këtë fushatë, është ajo që e kam kërkuar gjithmonë: Vota për kandidatin e Partisë Demokratike, vota për Xhemal Bushatin! /Deklaratë për mediat e kryetarit të PD- së Shkodër, Xhevdet AMULI/