Përplasje mes një motorçiklete dhe biçiklete në rrugën Shkodër- Hani i Hotit, policia në vendngjarje…

Një aksident ka ndodhur pak minuta më parë në aksin rrugor Shkodër – Hani i Hotit, ku një motorçikletë ka përplasur një biçikletë gjatë lëvizjes.

Policia ka mbërritur në vendngjarje për zbardhjen e rrethanave.

Paraprakisht raportohet se nga aksidenti nuk ka viktima në jetë njerëzore.

Pritet që policia e shkodrës të dalë me komunikatë zyrtare lidhur me aksidentit, fatmirësisht papasoja fatale.


Open

Close