PD merr vendimin e rëndësishëm, Kolegji i Kryetarëve cakton datën për protestën e rradhës…

Partia Demokratike ka vendosur që të thërrasë shqiptarët sërish në një protestë të madhe kundër qeverisë dhe kjo është caktuar të mbahet me 13 prill. Ky vendim është marrë gjatë kësaj pasditeje, pas mbledhjes së Kolegjit të Kryetarëve.