“Nuk është pranuar asnjë ankim ndaj vendimit që njeh Kuvendin e 11 Dhjetorit”, situata në PD, reagon Ivi Kaso

Përfaqësuesi i Komisionit të Rithemelimit Ivi Kaso ka reaguar në lidhje me njoftimin e Gjykatës së Tiranës, duke theksuar se nuk është pranuar asnjë ankim ndaj vendimit që njeh Kuvendin dhe Statutin e 11 Dhjetorit.

Kaso shprehet se njoftimi i sotëm sqaron edhe njëherë se është ende në pritje të vendimit ndërsa shton se askush s’ka vendosur akoma nëse vendimi i 25 Marsit ka ankim apo jo.


Deklarata e plotë e Ivi Kasos

Për të gjithë ata që janë shqetësuar nga njoftimi i sotëm i Gjykatës së Tiranës, sqaroj se nuk është pranuar asnjë ankim ndaj vendimit që njeh Kuvendin dhe Statutin e 11 Dhjetorit!

Njoftimi i sotëm i gjykatës vetëm SQARON se ky ende ështe në pritje të vendimit, nqse ky është ankim sipas ligjit apo sipas qejfit të disave!

NUK ËSHTË PRANUAR PËR SHQYRTIM ENDE ASNJË ANKIM. Praktikisht askush s’ka vendosur akoma nëse vendimi i 25 Marsit ka ankim apo jo.

Përpjekja nëpërmjet marifeteve proceduriale apo zvarritjeve, nga ata që refuzuan t’i shihnin firmat e delegateve të Kuvendit te Demokratëve si në seli ashtu edhe në gjykatë, nuk mund të pengojë çertifikimin ligjor të vullnetit të tyre!