MINUTA E FUNDIT – 24 orë para protestës së thirrur nga Berisha, Komisioni i Rithemelimit niset drejt selisë së PD- së…

Komisioni për Rithemelimin e PD-së është nisur sot për të tretën ditë radhazi drejt selisë blu.

Mësohet se ata kërkojnë të mbajnë një mbledhje në godinën e PD, një ditë para protestës së thirrur nga Sali Berisha.


Dy ditët e fundit, Komisioni i Rithemelimit ka gjetur mbyllur dyert e selisë blu, ndërsa më pas kanë dhënë prononcime për mediat e pranishme.

Ditën e shtunë, Berisha ka thirrur antarësinë e PD- së të bëjë rolin e “pëembaruesit” të vendimeve të 11 dhe 18 dhjetorit për shkarkimin e Lulzim Bashës si kryetar i demokratëve.