Mblidhet Asambleja e Universitetit “Luigj Gurakuqi”, ja për çfarë do të diskutohet…

Ditën e enjte, më 14.10.2021 në orën 10.00 tek Fakulteti i Shkencave Shoqërore, Auditori kati III, do të mbahet mbledhja e Asamblesë së universitetit tonë.

Tema kryesore e mbledhjes do të jetë:


– Gjendja aktuale dhe perspektiva e Universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi”

Për shkak të situatës së pandemisë të jeni të pajisur me maska.

Përfaqësia e Asamblesë

Prof.as.dr Arben Prendi Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Prof.as.dr Violeta Alushi Fakulteti i Shkencave Natyrore
Dr. Arben Bushgjokaj Fakulteti i Gjuhëve të Huaja
Dr. Artan Kalaja Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Dr.Peter Saraçi Fakulteti Ekonomik