Lista/ Cilet ishin deputetet “rebele” qe bojkotuan betimin e Metes si president

Seanca e betimit të Ilir Metës në Kuvend është betuar nga disa deputetë.  Ndër ligjvënësit të cilët nuk kanë marrë pjesë në seancë janë Tom Doshi, Erion Braçe, Ben Blushi, Mimoza Hafizi dhe Shpëtim Idrizi.  Edhe një pjesë e deputetëve të PD nuk kanë qenë të pranishëm, ndërsa ajo që ra në sy është se nuk mori pjesë asnjë prej ministrave teknikë.

Deputetët që s’morën pjesë në betimin e Metës

Tom Doshi


Erion Braçe

Ben Blushi

Mimoza Hafizi

Shpëtim Idrizi