Akuza e ashper e Petrit Vasilit: Shqiperia digjet dhe kryeministri krihet…

Shkruan ne Facebook Petrit Vasili, nenkryetar i LSI: Shqipëria digjet në dhjetra vatra zjarri në të gjithë vendin.
Mijëra turistë pa drita në plazhet e Shqipërisë. Mbyten pushues shqiptarë e të huaj përditë. Kryeministri bën llogje nëpër dëgjesa, shkurt, Shqipëria digjet e kryeministri krihet…