Kylie Jenner hyn në histori, 20 vjeçe dhe më e pasur se Mark Zuckerberg…

Kylie Jenner mund të themi se ka hyrë zyrtarisht në histori si femra më e pasur në botë në moshën 20-vjeçare.

Revista amerikane Forbes, e radhit Jenner me një pasuri prej 900 mln dollarësh. Jenner ia ka kaluar edhe Marc Zuckerberg që u bë 23-vjeçari më i pasur para disa vitesh me Facebook.

Jenner, renditet në listë duke mos trashëguar asgjë nga familja.

Jenner ia doli të bëhet kaq e pasur falë kompanisë së saj kozmetike “Kylie Cosmetics”, e cila ka rreth 800 milionë dollarë fitime.