Ilir Meta heq dore nga mandati i tij…

Kuvendi Shqipërisë i ka kërkuar Komisionit Qendror të Zgjedhjeve zëvendësimin e mandatit të Ilir Metës, i cili e dorëzoi atë përpara betimit si President.
Mandati i kaloi Ardian Çelës, i cili ishte i pesti në listat e LSI për Tiranën.
Nga ana tjetër, Ylli Manjani refuzoi të merrte mandatin, duke thënë se “nuk dëshiron të bëjë politikë në një Parlament të vdekur”  dhe se “politika bëhet dhe pa qenë deputet”.