Basha- deputeteve te rinj: Me Ramen opozite frontale, nuk ka kompromis!

Anëtarësia e Partisë Demokratike i besoi Lulzim Bashës një tjetër mandat katër vjeçar dhe ai nuk ka humbur kohë për nisur aksionin opozitar.
Konfirmohet për BalkanWeb se kryeopozitari në mbledhjen e parë me deputetët e rinj që dolën nga zgjedhjet e 25 qershorit iu ka dhënë atyre disa porosi të qarta.
Ai ka deklaruar se të gjithë sëbashku do nisin një tur special në të gjithë vendin.
“S’kemi asnjë vizion, asnjë të përbashkët me PS. Do bëjmë opozitë frontale. Nuk ka asnjë kompromis dhe asnjë flirt me Ramën”,- mësohet të ketë thënë ai.