FOTOLAJM – Presidenti Meta nis ditën me një thirrje për qeverinë por edhe të gjithë shqiptarët…

Presidenti i Republikës Ilir Meta e ka filluar ditën e sotme me një thirrje- mesazh për qeverinë dhe për të gjithë qytetarët që të vendosin maskën për të frenuar sa më shumë përhapjen e pandemisë në vend.


Apeli i kryetarit të shtetit i drejtohet edhe qeverisë shqiptare, ndaj të cilës kërkon të vendosë shtimin e numrit të testimeve, të rrisë buxheti për sistemin shëndetësor, të rimbursojë çdo qytetar që mjekohet në banesë.

PUBLIKIMI I PLOTË I METËS

Të shtohen testimet.

Të rritet buxheti për sistemin shëndetësor.

ShkodraWeb Channel

Të rimbursohet çdo qytetar që mjekohet në banesë.

Të gjithë të vendosin maskat.

Mbështet ShkodraWeb Media

Së bashku kundër COVID-19, për mbrojtjen e shëndetit të çdo qytetari!

ShkodraWeb Channel