Niset drejt Turqisë për mjekim të specializuar myftiu i Shkodrës, ishte i infektuar nga koronavirusi…

Myftiu i Shkodrës, Muhamed Sytari, i cili rezulton i prekur me koronavirus është nisur për mjekim të specializuar në Turqi.

Lajmi është bërë i ditur nga burime tëMyftinisë Shkodër. Mësohet se gjendja shëndetësore e Myftiut është përkeqësuar, ndaj edhe familjarët morën këtë vendim.

Më herët drejt këtij shtet u dërgua edhe babai i tij i prekur po ashtu nga koronavirus. ShkodraWeb Media i uron shërim të shpejtë Myftiut Sytari, babait të tij dhe të gjithë personave që po përballen me këtë virus.

LEXONI EDHE: “Me ndihmën e Zotit, e mira do e mundë të keqen…”, Myftiu i Shkodrës mesazh nga spitali në Ankara të Turqisë

ShkodraWeb Channel

Open

Close