FOTO – “Vemendjen dhe përkushtim për ti lehtësuar përpjekjet e përditshme”, Bardh Spahia takime në bulevardin “Bujar Bishanaku”

Bulevardi “Bujar Bishanaku” në qytetin e Shkodrës apo siç njihet edhe me emrin “Rruga e gjanë”, ishte etapa e radhës e takimeve të kandidatit të “Shtëpia e Lirisë” për Bashkinë Shkodër Bardh Spahia.

Në postimin e radhës në faqen e tij zyrtare, Spahia nënvizon se “do të kenë të gjithë vëmendjen dhe përkushtimin tim për t’i lehtësuar në përpjekjet e tyre të perditshme”, duke sjellë në vëmendje se zona ka një densitet biznesesh.


POSTIMI I BARDH SPAHISË NË FACEBOOK

Janë punëtorë të palodhur, të ndershëm e të dashtun, prandaj do të kenë të gjithë vëmendjen dhe përkushtimin tim për t’i lehtësuar në përpjekjet e tyre të perditshme.

Takime në bulevardin “Bujar Bishanaku”, një nga zonat e njohura për densitetin e bizneseve!