Foto/ Rradhe te gjata tek Ura e Bahcallekut, trafik i renduar

Rradhet e gjata te automjeteve kane shenjuar edhe nisjen e dites se hene ne Shkoder. Qe ne oret e para te mengjesit, jane krijuar rradhe te makinave ne drejtim te Tiranes, Malit te Zi, Shirokes e Zogajve, duke kaluar permes Ures se Bahcallekut por dhe Ures se Bunes. Fluksi i mjeteve eshte shtuar ndjeshem edhe si pasoje e ardhjes se emigranteve per pushime ne atdhe. Edhe policia rrugore e kante veshire ta administroje situaten e krijuar, megjithe angazhimin e perditshem.