FOTO – Nderohen me titullin “Qytetar Nderi” 5 personalitete nga Malësia e Madhe me kontribute të spikatura

Kryebashkiaku i Malësisë së Madhe Tonin Marinaj ka nderuar sot me titullin “Qytetar Nderi” pas vdekjes:

Molla Mehmet Duka me motivacionin: “Për kontributin e dhënë në jetën social-politike të Malësisë së Madhe si një burrë i zgjuar që ka në epiqendrën e vet çështjen kombëtare.”


Lam Ahmet Salihaj me motivacionin: “Për kontributin e dhënë si mendimtar dhe luftëtar për çështjet kombëtare.”

Ujk Halil Zaraj me motivacionin: “Për kontributin e dhënë me veprën e tij duke qenë shembull i zakoneve më të forta të Malësisë.”

Asllan Nuz Çelaj me motivacionin: “Për kontributin e dhënë në pajtimin e konflikteve dhe faljen e gjaqeve në Malësinë e Madhe.”

Sokol Bajram Zenelaj me motivacionin: “Për kontributin personal dhe familjar të dhënë në mbrojtjen e trojeve shqiptare.”

I përjetshëm qoftë kujtimi i tyre! /Publikuar në Facebook nga Bashkia Malësi e Madhe/