FOTO/ Gazetari i njohur publikon foton e Bes Çinarit në spital dhe bën një thirrje për të gjithë…

Shkruan në Facebook gazetari i njohur sportiv Defrim Methasani: “Përsh miq. Isha mësuar ta shoh në skenë dhe në ekran, ta takoj në kafe, apo evente. Por ndjeva dhimbje sot tek e takova në reaminacionin e pavionit të kardiologjisë. Ju gjenda me aq sa munda, por humoristi dhe artisti shkodran Besnik Çinari ka nevojë për më shume. Ndaj ju ftoj ta mbështesim, kush mundet dhe sa mundet…Të shkuara mjeshtër!”.