FOTO – “E nderuar të punoj për këtë forcë politike”, Edona Bilali shprehet për postin e ri por jo për debatin për punësimet në PS Shkodër…

Shkruan në Facebook Edona Bilali, drejtuese politike e PS Qarku Shkodër: Takimi prezantues si Koodinatore Politike me strukturat e Partisë Socialiste në Shkodër.

E nderuar të punoj për këtë forcë politike në qarkun tim, nga ku nisa edhe rrugëtimin politik, me synimin e vetëm për t’i dhënë Shkodrës vëmendjen e duhur, në të 5 bashkitë e qarkut, duke vijuar me intensitet investimet në çdo drejtim.


Jam e bindur që po u bashkuam #tanëbashkë do t’ja dalim për ta përmirësuar rezultatin në zgjedhjet e ardhshme dhe ky është vetëm fillimi i një rrugëtimi të përbashkët!