FOTO – “Demokratët janë zemreku drejt Fitores”, Bardh Spahia vazhdon takimet edhe me strukturat politike…

Krahas takimeve me qytetarët, kandidati i “Shtëpia e Lirisë” për Shkodrën Bardh Spahia, vijon të mbajë të karikuara edhe strukturat demokrate në territorin e bashkisë.

Në mjediset e shtabit të tij elektoral, Spahia vijon takimet me drejtuesit e strukturave në të gjitha nivelet. Në një publikm në Facebook, të shoqëruar edhe me foto, demokratët i konsideron si “zemreku drejt Fitores”.


PUBLIKIMI I BARDH SPAHISË NË FACEBOOK

✌🏻Strukturat demokrate 💪🏻 të angazhuara fuqimisht! Takime të përditshme, ide dhe vizione, bashkëbisedime të frytshme që kanë një emërues të përbashkët: Shkodrën💙, shtëpinë tonë të madhe!🙏🏻

🤝 Demokratët janë zemreku drejt Fitores 🙏🏻 e cila do të jetë e të gjithë shkodranëve! Të bindur në atë që meriton Shkodra💙, të gatshëm për t’i dhënë më të mirën tonë, punojmë pa u lodhur për të gjithë bashkëqytetarët tanë!🤝

#ShtëpiaeLirisë 📢 mirëpret krahëhapur të gjithë, pavarësisht bindjeve por që e duan Shkodrën💙 tonë, më të bukurën e më të mirën e dheut!🇦🇱

#BardhSpahia
#voto2 ✌️

💙 Për Shkodrën, të gjithë bashkë! ✌🏻
#Shpresë #Ndryshim #Fitore