“Foltorja” e Berishës në finishin e saj, ja ku do të jetë nesër në etapën e parafundit ish- kryeministri…

Lideri historik demokrat, Sali Berisha, njoftoi mbajtjen e Foltores së Beratit të premten në orën 17:00. Foltorja do mbahet në Pallatin e Kulturës.

Njoftim


Nesër ditën e premte me datën 22 tetor në ora 17:00 në Pallatin e Kulturës të qytetit të Beratit do mbahet “Foltorja: Për një Parti Demokratike më të bashkuar, më të fortë, më të hapur”.

Ftoj demokratet dhe demokratët e Qarkut të Beratit të marrin pjesë. Vetëm të bashkuar fitojmë! Sb