EMRAT – Riformatohet KQZ- ja, ish- kryetari Ilirjan Celibashi zgjidhet Komisioner Shtetëror i Zgjedhjeve….

Komisioneri i ri i Shtetit për Zgjedhjet do të jetë Ilirjan Celibashi. Ish-kreu i KQZ dhe ish-ministër i PS, Celibashi është votuar me shumicë votash nga Kuvendi ditën e sotme. 106 vota pro mori Celibashi teksa vetëm 5 vota mori kandidati tjetër.


Në detyrën e anëtarit të Komisionit Rregullator të Zgjedhjeve janë përzgjedhur:

Ilirjana Nano

Dritan Çaka

Arens Çela

Mbështet ShkodraWeb Media

Muharrem Çakaj

Helga Vukaj

Ndërkohë në detyrën e anëtarit të Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve janë përzgjedhur:

Ilirjan Rusmali

Elvin Lako

Koli Bele

Elvis Çefa

Ledio Braho

ShkodraWeb Media 2017 – 2020 © TË GJITHA MATERIALET NË KËTË FAQE MUND TË PËRDOREN LIRISHT NGA INDIVIDË E MEDIA, DUKE CITUAR NGA JANË MARRË. FALEMINDERIT!

ShkodraWeb Channel
ShkodraWeb Marketing