EMRAT – Përveç Metës dhe Neshos, ja kush janë drejtuesit e tjerë të Partia e Lirisë deri në Konventën Kombëtare

Komiteti Organizativ i Partisë së Lirisë zgjedh drejtuesit e rinj të strukturave deri në mbledhjen e Konventës Kombëtare.

Me propozim të Kryetarit të Partisë së Lirisë, Ilir Meta dhe të Zëvendëskryetarit, Agim Nesho, Komiteti Organizativ zgjodhi sot drejtuesit e rinj të strukturave deri në mbledhjen e Konventës Kombëtare:


Z. Tedi Blushi – Sekretar i Përgjithshëm

Z. Endrit Braimllari – Sekretar Organizativ

Znj. Floida Kërpaçi – Sekretare për Marrëdhëniet Ndërkombëtare

Znj. Silva Caka – Sekretare për Marrëdhëniet me Publikun