“Shkodra e para”, deputetja Greta Bardeli: Denoncova mungesën e specialistëve dhe gjendjen e spitalit të Shkodrës

Shkruan në Facebook Greta Bardeli, deputete e Qarkut Shkodër: Me 14 qershor në Komisionin e Ligjeve përballë drejtuesve të Ministrisë së Shëndetësisë denoncova mungesën e specialistëve dhe gjendjen e spitalit të Shkodrës ‘Jorgji Karamitri’!

U informova që disa nga pozicionet pas këtij reagimi janë plotësuar. I uroj punë të mbarë :


Kardiologe Emirjeta Deti,
Pediatre Alba Rekaj,
Urgjentiste Ana Hasaj,
ORL Blerta Neli,
Reanimatore Nereisa Rushiti.

Do të vazhdoj të flas e të mbroj interesat dhe kërkesat konkrete të qytetarëve dhe profesionistëve të ndershëm të qyteti tim, ndërsa shërbetorët e oborrit korruptiv le të vazhdojnë në freskun e servilizimit qesharak ndaj parisë së Tiranës.
#Shkodraepara